Motion

Yoga øvelser

Jeg har førhen prøvet at kaste mig over yoga, men det er altid endt med at jeg har valgt det fra igen. Grunden har været, at jeg har følt at øvelserne var for sværer for mig, selvom der stod det var for begyndere.
MEN NU!
Nu har jeg endelig fundet noget der er til at gå til. Øvelserne er nemme at gå til, selv på de dårlige dage og giver mig en positiv oplevelse af at dyrke yoga.
ØVELSERNE
Selve programmet tager 12min i alt og hver øvelse varer mellem 3 og 15 sekunder. Dette gør programmet let og overskueligt, som er meget vigtigt for mig. Det er også et program, som jeg kan gentage alt efter hvor længe jeg kan holde til at træne, den enkelte dag. Det er meget vigtigt at det ikke gør ondt eller er ubehageligt. Hvis jeg  oplever at jeg har problem med nogle af øvelserne, så støtter jeg mig enten til en væg eller en stol, bruger puder til aflastning, så det er så behageligt som muligt for mig. Jeg presser ikke mig selv, jeg mærker efter, hvortil jeg kan komme uden at det giver smerter. Dette kan godt være forskelligt fra gang til gang.
Til sidst vil jeg lige nævne at jeg ikke er uddannet inden for yoga og det er rent amatør yoga jeg laver. Jeg har selv sammensat programmet ud fra en app, med forskellige yoga øvelser, som gav mest mening for mig at starte med.
Rigtig god træning 🙂

  1.                                                   2.                                                   3.                                                   4.

5.                                                         6.

 

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.