Blog,  Fibromyalgi

Vinterbadning

Jeg havde faktisk ikke i min vildeste fantasi troet at JEG! 𝑣𝑒𝑟𝑑𝑒𝑛𝑠 𝑚𝑎̊𝑠𝑘𝑒 𝑚𝑒𝑠𝑡𝑒 𝑣𝑎𝑛𝑑𝑓𝑜𝑟𝑠𝑘𝑟𝑎𝑒𝑘𝑘𝑒𝑑𝑒 𝑚𝑒𝑛𝑛𝑒𝑠𝑘𝑒, skulle blive så bidt af havet💦

Jeg har ikke siden jeg løb, fundet noget der kunne give mig den samme oplevelse af at flytte fokus og dermed skabe ro og overskud i hovedet, før nu! Hvilket er total opturs agtig og hvem skulle have troet at to så forskellige ting, skulle give samme følelse.

Jeg besluttede mig i sommer for at give vinterbadning en chance og det er jeg virkelig glad for jeg gjorde.


Lad mig prøve at forklare💬

Da jeg løb var det jeg fokuserede 100% på, min vejrtrækning og selvfølgelig at flytte benene.

Det gjorde, at jeg nogengange forsvandt ind i mig selv og bare var tilstede og i flow. Tanker og bekymringer, var ikke eksisterende. Min hjerne fik ro, hvilket gjorde at jeg mentalt blev ladet op.
Det samme gør vandet.
Jeg skal fokusere 100% på min vejrtrækning og flytte fokus fra at vandet er koldt og jeg dermed oplever samme ro, følelse og flow. Jeg forsvinder igen ind i mig selv og er bare tilstede. I den tid jeg er i vandet, registrere jeg ikke mine smerter på samme måde.

Fra første dag jeg oplevede det, var jeg ikke i tvivl om at jeg ville træne mig selv i at kunne være længere og længere tid i vandet og i dag slog jeg rekord🏆

2,5 minut blev det til, hvilket er mega sejt af en (vandforskrækket) havfrue🧜🏼‍♀️

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.