Blog,  Livskvalitet

Tak for medvind på alle slags dage

Jeg smiler og er så glad for mit køb. Det er den bedste ting, jeg har gjort for mig selv, i rigtig lang tid.

Hvor er det fedt at mærke friheden i at cykle igen. Det at kunne cykel op og hente pigerne eller aftensmaden er en kæmpe frihed i min hverdag. Jeg nyder det i den grad. Det at kunne bevæge mig igen gør at jeg smiler og er glad helt ind i sjælen, hver gang jeg sætter mig på min cykel. Følelsen af bevægefrihed, følelsen af normalitet, følelsen af livskvalitet fylder min krop og skaber en lykke og frihed. Havde det ikke været fordi, det ville være uansvarligt, så havde jeg lukket øjnene og spredt armene ud til siden i bedste Titanic stil.

Det er følelser jeg ikke har haft længe. Følelser som er med til at skabe en energi og lykke i kroppen. De følelse har jeg i den grad manglet, når det kommer til motionsdelen.

Som mange nok kan huske, var jeg på udkig efter en el-cykel. Læs indlæget her
Efter at have lånt en el-cykel af en kvinde fra min netværksgruppe, gik søgningen efter en ny. Jeg havde fundet ud af, hvad jeg havde brug for i en cykel. Nu skulle jeg så også se om det var det rigtige.
Så igang med søgningen efter et sted, hvor det var muligt at prøve det af.

Det tog ikke lang tid før jeg fandt frem til det rette firma – nemlig Lindebjerg.dk.
Jeg faldt for, at man kunne låne en cykel i 8 dage – kvit og frit + at Lindebjerg kommer ud på adressen med cyklen og de henter den også igen. Jeg bandt mig ikke til noget og jeg havde mulighed for, at prøve flere modeller.
Det eneste der skulle til, var et telefonopkald.

Dagen efter telefonsamtalen, ringer deres chauffør/mekaniker for at aftale en tid, der passer mig, hvor han kan komme med cyklen. Vi finder dagen og da han kommer ud til mig, har han taget et par forskellige modeller med, som jeg lige kunne prøve af. Ud fra hvad jeg syntes, var bedst for mig, kunne jeg vælge en cykel ud – til prøve i 8 dage.

Der var ingen tvivl, da jeg først havde sat mig op og cyklet en kort tur. Det var dén cykel som jeg gerne ville låne. Jeg sad vildt godt på den.

[gdgallery_gallery id_gallery=”2″]

Styret kan let justeres i flere vinkler og komme tæt på min krop, så jeg kan side ret op og cykle. Det at jeg ikke skal sidde forover og ligge vægten på mine arme, gør en kæmpe forskel. Her kan de hvile på styret og dermed bruger jeg færre armkræfter. Den anden ting ved det er, at i og med jeg sidder ret op, laver jeg ikke det dumme opad vip med nakken og det gør også en forskel i forhold til smerter i nakken.
Der er også affjedring i sadel og foregaffel, som aflaster min ryg og arme for de små stød det kan giver ved en cykeltur.
Den har lav indstigning, som gør det super nemt for mig at komme på og af.
Jeg oplever, at jeg ikke skal være bange for, at kræfterne slipper op, da cyklen ikke kun har 3 hjælpetrin, men hele 5. Det gør, at jeg stort set bliver hjulpet hele vejen, med minimum af belastning.

[gdgallery_gallery id_gallery=”3″]

Aldrig har jeg været så glad for at cykle, som jeg blev i de 8 dage jeg lånte cyklen. Jeg så, til min overraskelse, at jeg havde fået cyklet lige knap 45 km i løbet af den uge. Uden yderlige smerter i kroppen. Det siger vist det hele.

Der var virkelig ingen tvivl om, at jeg måtte eje denne cykel. Så jeg bestilte en. Det lyder måske meget nemt, men min mand og jeg har talt om, at vi gerne ville invistere i en cykel til mig, for det ville blive det hjælpemidel, der ville give mig mest livsglæde og da Lindebjerg også har en afbetalingsordning, gør det det lige en ekstra mere overskueligt, at finde et mindre beløb om måneden end et stort her og nu beløb.

Livet med fibromyalgi

Lindebjerg kom og hentede lånecyklen og afleverede også min nye cykel på adressen.
Modellen blev en sort/blå 36-2

Det er virkelig win win i min situation, at alt foregår på hjemmeadressen. Jeg skal ikke spekulere over, hvordan jeg får cyklen frem og tilbage, i de 3 år der er garanti, den skal til service eller have lappet et hul. Det er virkelig en befriende tanke, ikke at skulle være afhængig af, at bede om hjælp af andre til at transpotere den frem og tilbage og endnu en grund til, at jeg syntes, at dette virkelig er landets bedste service.

 Lindebjerg er et dansk firma, som selv producere deres cykler. Lindebjerg har virkelig fat i et godt koncept. De ikke bare gør det nemt og overskuelig i den jungle det er, at finde den helt rette el-cykel.
De gør det også nemt og overskueligt, når det kommer til levering – service – reperationer m.m. Da det som sagt alt sammen kan foregå hjemme på adressen.

 

Reklame for Lindebjerg.dk

 

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.