Blog,  Taknemlighed

Tak for dig

En oplevelse af at være meget alene og ensom med mine smerter og dengang nye diagnose, gav mig ideen om at blogge, om livet med fibromyalgi, tilbage i marts 2017.

Jeg ville give sygedommen en stemme og se om jeg på en eller anden måde kunne være med til bare at give én person en følelse af ikke at være alene.
En følelse af, at der er andre som dem.

Samtidig var det også et behov for at komme af med mine tanker, følelser og alt det jeg gik igennem og mærkede på min krop.
En offentlig dagbog, til dem der havde lyst til at følge med📖

Det jeg ikke havde tænkt over, var hvor meget jeg rent faktisk ville få igen. At det jeg ville prøve at sende ud til jer, kom tilbage som en boomerang.

Hvor meget jeres kommentar, jeres tanker, følelser og de erfaringer i har delt med MIG, også har givet MIG en følelse af, at jeg ikke er alene og at der er andre som mig♥️

Så det jeg prøver at sige er
Tak for jer og fordi I følger med i mit univers💫

Og til nye følgere – Velkommen til♥️


Følg mig også på
Instagram & Facebook

2 Comments

 • Helle Vibeke Andersen

  Hejsa Jane.. Tak for dig… ❤️🙏🏻
  Jeg er ny-diagnosticeret med fibromyalgi.. (Har sikkert haft det i årevis – men i hvert tilfælde de sidste 7-8 år)
  Sidder og leder lidt efter noget, som jeg kan vise mine pårørende, som vil få dem til at forstå, hvad jeg lever i… Jeg synes det er svært at finde noget der siger ”kaapoow”…. Du ved… Den der hvor man føler… DET HER DET KAN DE SQ FORSTÅ… Kan jeg være heldig at du har berørt det emne, uden jeg har fundet det..
  Jeg har lige kigget lidt på din blog.. og er vild med den måde du deler dit liv på…
  Hav en dejlig dag… Helle

  • Livetmedfibromyalgi

   Hej Helle.

   Dejligt at der er kommet en diagnose på dine smerter. Ikke så meget for diagnosen skyld, men for forklaring på smerterne og forståelsen i hvorfor smerterne er der😊 Kan selv huske at det var en kæmpe lettelse, så håber du havde lidt samme følelse😊

   Jeg har desværre ikke fundet noget udover ske teorien, kender du den? Du kan google den både på dansk men også på engelsk, som er der den stammer fra, spoon theory. Den er meget god og har vist den visuel for min familie. Derudover ved jeg at fibromyalgi foreningen har 6 forskellige pjecer om fibromyalgi, de kan fåes/købes hus foreningen.

   Til sidst vil jeg bare sige dig tak for din tilbagemelding om min blog, det varmer at få en god tilbagemelding på det jeg skriver♥️

   De bedste hilsner, Jane🌸

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.