Superwoman for en stund!

Det at have fibromyalgi er meget invaliderende, min hverdag blev vendt fuldstændig op og ned og jeg skulle til at forholde mig til en hverdag, der er smerteplaget med mange hvil og en træthed der er så ubeskrivelig og overvældende.

……………………Men…………………….

Nogengange så vender det hele, for en kort stund, og så kan jeg opleve den gamle mig. Så er jeg meget lidt smerteplaget og får energi og overskud, så jeg føler mig flyvende og har ikke brug for så mange hvil.
Tågen letter fra hovedet og jeg kan huske og koncentrer mig mere end normalt og føler jeg kan tænke klart.
I det store hele føler jeg mig rask.
?? For en stund ??
For det er kun en stund og lige så pludseligt det kommer, lige så pludseligt er det væk igen. For mit vedkommende oplever jeg det ikke så tit og det er ikke noget der vare ved i flere uger, jeg skal være heldig hvis jeg får tre dage.

Når jeg får disse dage, nyder jeg dem virkeligt. Jeg prøver at få så meget ud af dem som muligt. Jeg har valgt ikke at sparre på energien, men istedet tage det som en “once in a lifetime” oplevelse.
Vi kender alle de oplevelser, som vi ikke vil have ender og suger alt til en, for at få det hele med.
Det kan være at jeg senere i livet vælger at tackle disse dage anderledes men lige nu nyder jeg følelsen af at være “rask” i en kort periode og vil leve højt på den følelse længe.

Oplever I andre også at have sådan nogle dage og hvordan tackler I dem?

 

Tak fordi du læste med?