Nyheder

Så blev planen sendt

Jeg har de sidste par uger brugt tid på at skrive og ikke mindst, tænke på dette skema.
Skemaet hedder “Rehabiliteringsplanens forberedende del” Det er et forberedelses skema, som skal udfyldes og sendes ind til rehabiliterings teamet, sammen med lægeattest, jounal fra reumatologisk afd., mine vuderinger fra mine praktiksteder og kurser og hvad der ellers er gjort af tiltag for mig i mit sygdomsforløb.

 

Rehabiliteringsteamet tager så stilling til om det skal være: Ressourceforløb, Fleksjob eller førtidspension. Vi sender ind med henblik på fleksjob.
Jeg kan ikke gøre mere nu…. Jeg kan kun vente……. Mit sidste forløb i praktikken, skal lige skrives færdigt, når det er gjort bliver det sendt til min sagsbehandler, som derefter samler det hele, sender det til mig, så jeg kan læse det igennem og underskrive. Derefter bliver det hele sendt af sted til til rehab-teamet. Når de har læst og taget stilling. Så bliver jeg indkaldt til møde.
Jeg må sige at et eller andet sted er det lidt dejligt, at der er ro på i de næste par måneder. Kommunen stiller ikke flere krav til mig eller sender mig ud i forskellige prøvninger, kursus førløb eller andet. Der er fuldstændig ro……. Indtil mødedatoen kommer i e-boksen.
Jeg er sindsyg spændt!

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.