Blog

Når hjernen siger godnat!

Nogengange så lukker og slukker min hjerne. Den går fuldstændig i sort. Simple beslutninger, om jeg vil have mælk eller vand til aftensmaden virker pludseligt uoverskueligt. Eller som tidligere i supermarked, jeg ved vi skal have hotdog til aftensmad, men når jeg står og skal handle ind til det, så er jeg helt blank for, hvad der skal købes.
Ved aftensmaden, tager jeg vandflasken og spørger min datter om hun vil have shampoo og ingen reagere. Dette er åbenbart meget naturligt for min familie, så hun svare bare høfligt, ja tak.

Når jeg har sådan en dag som idag er det enormt vigtigt for mig, at min mand tager fuld kontrol over de beslutninger der skal tages. Jeg kan og skal ikke rumme flere beslutninger.
Mon vi overhovedet får popcorn i dag, eftersom jeg har stået her i 5 min og undret mig over hvorfor de ikke er begyndt at poppe. Måske jeg skulle prøve at tænde for det.
Godnat herfra..

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.