Blog

Når det er lidt ekstra svært om morgenen

Det at smøre madpakker kan nogen dage være den helt store udfordring. Det er lidt ligesom at stå til eksamen og klappen går ned.

I går morges skulle jeg smøre madpakker, jeg finder det sædvanlige frem. Pålæg, rugbrød, grønsager og hvad der ellers skal med. Jeg står og ligner en der aldrig har set rugbrød før og ikke rigtig ved hvad det skal bruges til. Kigger på kniven og ved godt at der skal smør på rugbrødet, men jeg kan ikke rigtig koble kniv, smør og rugbrød sammen. Meget frustrerende, for jeg er klar over at jeg kan, men min hjerne har endnu ikke formået at sende ”Tag fat i kniven og smøre smør på rugbrødet” signalet.
Når så jeg endelig kommer i gang og har fået smurt rugbrødet, så ved jeg at min datter gerne vil have hamburgryg på. Drejer hovedet om til pålægget og ved så pludselig ikke hvordan hamburgryg ser ud. Går i stå igen og står bare og stirre på det som om at det rette pålæg lige vil give et hint om hvor det er.
Men intet sker.

Ting kan også forsvinde. Hvis jeg har skrællet gulerødder og har lagt skrælleren fra mig, for at skære dem i stave, når så jeg vil tage skrælleren igen er den væk. Jeg ved godt at jeg leder efter en skræller, men min hjerne har glemt hvordan den ser ud, så selv om at den ligger lige ved siden af skærebrættet, registrer jeg den ikke.
Jeg er ikke god til at have det på denne måde, for det skræmmer mig, at selv helt alm. daglige gøremål, som jeg nu har gjort utallige af gange, forsvinder og at det skal tage så ekstrem lang tid før at det går op for mig hvad det er jeg skal.
De dage det er sådan er det meget vigtigt at min mand og børn ikke forstyrre mig alt for meget, ja faktisk slet ikke. For bliver jeg hivet ud af det jeg laver og skal til at fokusere og tage stilling til lørdagens hoppetur, så tager det mig endnu længere tid at vende tilbage til hvor jeg kom fra.
Dage som denne, er de dage hvor jeg bruger over 30 min på at smøre 4 madpakker??

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.