Motion! Hvad gør jeg så nu?

Motion er godt, det gør en masse sunde ting for din krop og dit helbred.
 
Jeg har i mange år været ufattelig glad for at løbe. 
Løb var mit frirum, der hvor jeg kunne koble fra og genskabe energien. Der var ikke noget bedre end at trække i mit løbetøj og komme ud på vejene. Musikken i ørerne og så lukke verden ude i den tid løbeturen varede.
Det var min måde at få motion på.. Løb, løb og atter løb.
I begyndelsen af min udredning kunne jeg stadig løbe.  Jeg undrede mig godt nok over hvorfor jeg den ene dag kunne løbe 10 km og gangen efter, var jeg drænet for kræfter allereder efter 1km. Men jeg kunne løbe, lige indtil for 1 år siden.
 
Men hvad gør jeg så nu?….. Hvilken motionsform finder jeg så, som kan give det samme som løb gav mig?
Jeg syntes det er svært og jeg mangler motionen i min hverdag..
 
Gå en tur! Er der nogen der siger og det gør jeg også, men jeg mangler stadig noget. Jeg mangler den følelse, jeg fik, efter en løbetur. Jeg SAVNER at være FYSISK aktiv.
Nu hedder det, vedligeholdelses træning!
En balance mellem ikke for meget, men heller ikke for lidt.
Jeg har ikke fundet den balance endnu og syntes den er, så svær. Går jeg en tur, så skal jeg lige love for at den får hele armen.
Styrketræner jeg, så giver jeg den så meget gas, at man skulle tro jeg ville stille op til Miss fitness.
Jeg har så enormt svært ved at begrænse mig, i min trænning, at det resultere i, at jeg brænder ud lyn hurtig og mine muskler og led, skal bruge minimumen en uge på at komme sig. En ordenlig lussing det er hvad det er og fustrerende af h til.
Det er som det er og jeg kan ikke ændre på det, men hvor ville jeg ønske, at det ikke var så svært.    
Nogen dage er det en kamp at komme op på 5000 skridt (Ca 3,5 km)