Blog

Middag på Mortens Kro

Den vildeste aften torsdag den 7 september 2017?

A L D R I G • har jeg smagt og oplevet mad og vine på den måde.
Min mand havde igennem sit arbejde, fået to pladser til nomineringsmiddag Årets restaurant 2017 på Mortens kro i Aalborg.
Vi ankommer til en rigtig fin restaurant med sans for kvalitet og skønhed. Samtidig en restaurant som selv jeg følte mig tilpas i. Er ikke typen der befinder mig godt på finere steder, jeg er mere til de ting og steder der er jordnære og dette må jeg sige de også formåede????
Jeg følte mig ikke på et eneste tidspunkt malplaceret.
[FinalTilesGallery id=’3′]
Alle gæsterne var inviteret til 18:30 og vi startede ud med bobler?? Kan normalt ikke lide champagne, men denne, var helt fantastisk?
Vi starter på retterne og der går ikke længe før at jeg opdager at alle os gæster, spiser i hver vores tempi, så samarbejdet og kommunikationen mellem tjenerne og kokkene er helt vildt fantastisk, de får det til at se legende let ud og med en fantastisk passion for deres håndværk og arbejde.

Oplevelsen fra start til slut var helt fantastisk og det er første gang jeg oplever at være mæt på smagsoplevelser. Stort set hver ret, smagte fantastisk, men kunne ikke spise det hele pga smagsmæthed (hvis man kan kalde det, det)
Tænk at der er så dygtige mennesker der kan finde ud af, at sammensætte ting, så når de blandes i munden bare kommer til at smage himmelsk?
Det var en oplevelse, som jeg er så taknemlig for at have fået???? Så 1000 tak❤

Jeg har aldrig og tænker der går mange år endnu, inden jeg får sådan en oplevelse igen.
Tænk sig at få den oplevelse at spise alle de lækkerier, kaviar, hummer, østers, kammusling, de lækreste oste og desserter m.m samt lækre vine og champagne, som var en stor del af hele oplevelsen???

Derfor valgte vi at overnatte i Aalborg, så vi bestilte et værelse, hvor vi kunne sove, ikke særlig langt fra hvor vi spiste.
Det var en lang aften, men den var det hele værd. 5 timer i smagshimlen og var stadig helt høj på oplevelsen og syntes stadig at jeg kunne smage oplevelsen dagen efter.

 

 

 

 

 

 

 

 

Dagen efter køre vi meget tideligt hjem fra Aalborg, ingen af os, havde rigtig fået noget søvn.
Min krop begyndte om natte at reagere på alle de indtryk og ikke mindst alkoholen, som min krop bestemt ikke er glad for. Men det skal ikke fraholde mig i at have oplevelser, jeg kender prisen og jeg er villig til at tage den.

Tak fordi du læste med?

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.