Blog,  Fibromyalgi,  Mit sygeforløb

Medicin skifte

Jeg har i 14 dage nu, været helt ved siden af mig selv og fuldstændig kørt over. Så meget at jeg sidste uge måtte blive hjemme fra arbejdet.

Jeg har ikke rigtig kunne samle mig om så meget, haft ekstra smerter og mentalt også været påvirket.

Årsagen ved jeg godt.
Jeg har selv valgt den, havde dog ikke regnet med at den ville slå så hårdt, som den har gjort. Årsagen er den at jeg har valgt at skifte medicin.

Jeg har overvejet mange gange at dele det med jer, men har simpelthen ikke haft overskuddet , før nu.

Jeg har været slået helt ud af nedtrapning af gammel medicin og nu bivirkninger af det nye.

Har ikke kunne samle en sætning der gav mening.
Men nu prøver jeg og så håber jeg på det ikke bliver for rodet. Jeg har siden jeg fik min diagnose fået det samme medicin.
Det har stort set virket fra dag 1 af og det har virket godt, rigtig godt endda, på smerterne!

Så hvorfor skifte når det har virket så godt?

Fordi jeg har følt at en af bivirkningerne har været at de har lagt en dæmper på mine følelser. Jeg har været i en eller anden form for bobbel.

Det har ikke været sådan at jeg ikke har kunnet mærke når jeg var glad eller ked af det, vred eller begejstret men det er som om at følelserne bliver dæmpet og bliver en jævn linje, uden de store (ægte) udsving. Lidt ligsom at smertesignalerne bliver dæmpet af medicinen, ja så føler jeg også at mine følelser og min generale sindstilstand også bliver dæmpet af medicinen.

Det er enormt svært at forklare, så håber at det giver mening.

Så jeg skifter simpelthen for at prøve at se om der er andet medicin derude, der har samme gode effekt på smerterne som det første medicin, men som ikke påvirker mit sind ind i den her bobbel tilstand.

Jeg har godt nok været ved at smide håndklædet i ringen flere gange og tænkt at jeg går tilbage til det jeg ved virker og det jeg kender. Men gør jeg det finder jeg ikke ud af om der (forhåbentligt) er noget medicin som rent faktisk er bedre for mig, hvilket jeg har brug for at undersøge.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.