Blog

Hjælpemidler

Okay jeg har taget et stort skridt.

Jeg har søgt om hjælpemidler, eller i første omgang kommer der en ergoterapurt ud og snakker med mig og vurdere hvad jeg er berettiget til.

Det er blevet sagt flere gange til mig, at det ville være en god ide at søge om hjælpemidler men det er som om at jeg ikke har været klar til det før nu.
Årsagen er: Tænker jeg tilbage til da jeg lige var blevet sygmeldt og til nu er der desværre sket en forværring. Jeg har sværre ved at gøre nogle bestemte gøremål i hjemmet og kommer mere og mere bagud, jeg skal holde flere og længere pauser og det tager mere på min energi og kræfter. Så nu er jeg også der hvor jeg mener at det er på tide at få den aflastning, jeg har brug for / berettiget til igennem kommunen. Det jeg så ikke er berettiget til igennem kommunen, må jeg / vi finde en løsning på efterfølgende.

Jeg syntes det er hårdt psykisk at have søgt om hjælpemidler også fordi at jeg lukker hjælpemidler ind i mit hjem, så nu vil det også kunne ses i hjemmet at jeg er syg, og mit hjem bliver ændret med hjælpemidlerne

Men det er jo bare en stol og andre småting, det er da ikke så slemt!

Jo det er det, for mig. Det tænker jeg det er for alle, der har stået i samme situation. Det er stadig svært at tænke på at der skal stå en stol i mit køkken, eller en badebænk i min bruser, eller hvad det er jeg får bevilliget. En fysisk synlig genstand der minder mig om at jeg er syg.
Men når det så er sagt er jeg ikke i tvivl om at jeg bliver glad for dem, bliver glad for at mærke den positive effekt af dem og hvordan de hjælper mig til en nemmere hverdag og det er det jeg skal huske på, når de andre tanker kommer frem engang i mellem.

Tak fordi I læste med?

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.