Blog

Here goes!

 Pyha, så er jeg igang med min personlige side?
Det er med sveden løbende ned af armene, jeg åbner op for denne side. Det er så grænseoverskridende at springe ud og fortælle offentligt om mine følelser, tanker og ikke mindst min sygdom og hvad den gør ved mig udover smerter. Det sætter en masse tanker igang. Hvad mon andre syntes? Hvad mon andre tænker om mig?  Er det nu det jeg vil? Har du nu gennemtænkt det nok, eller kræver det lige 6 måneder mere?
Men når så jeg mærker efter, så er det det, jeg har brug for at gøre. Ikke mindst for mig selv, men også for at oplyse om fibromyalgi og give et indblik i hvor invaliderende den er, trods man ikke kan se den.
For at kunne give andre et indblik i hvad fibromyalgi gør ved mig er det mega vigtigt at jeg er hudløs ærlig også når det går værst?
 
Smerter fylder en stor del af mit liv og vil derfor også komme til at fylde meget på denne side.
Smerter og kronisk træthed er nogen af de ting der gør min hverdag udfordrende. Har derfor i perioder ikke overskyd til andet end min familie, min praktik og kommunen. Det vil denne side måske også komme til at bære prag af, på den måde at der kan være meget stille i perioder, men vil gøre mit bedste for at opdatere løbende. 
 
Jeg vil spare jer for et langt sygeforløb og springe frem til der hvor jeg står idag.  
Jeg er nået dertil nu, at vi skal have hele min sag sendt ind til rehabiliteringsteamet med henblik på flexjob. Hvis alt går som jeg håber så bliver det et flexjob på 8 timer……….Så kryds lige jeres poter for mig??

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.