Blog

Ferie i udlandet!

Vi har besluttet at tage ud at rejse i år og jeg har taget 3 ugers sommerferie.
3 uger hvor jeg ikke skal tænke over at søge jobs eller skulle til møde med kommenen 🙂

Kun mig og min familie.

Vi glæder os helt vildt. Vi har nemlig ikke været ude at rejse siden 2015.

Som ledig fleksjobber på fleksydelse er du berettiget 5 ugers ferie – ydelsen er den samme, nemlig ledighedsydelse.

Sidst vi var på ferie kørte vi og det har vi også valgt at gøre igen i år. Det giver os flere muligheder når vi er dernede, at vi har vores egen bil med. Det er også billigere for os, i og med det er en firmabil vi har. Så benzinudgiften skal vi næsten ikke tænke på. Men det er klart at et af mine størreste – hvad nu hvis bekymring – Er om jeg kan holde til turen derned og hvordan det bliver de efterfølgende dage ovenpå den lange køretur.
Men vi har overvejet det og snakket om det og vi tager den tid det må tage, at komme derned, med de mange stop vi nu engang skal have og jeg får placeret mig med de aflastings ting som jeg ved kan hjælpe mig på de længere ture.

  • Hovedepude
  • Lændestøtte
  • Tæppe
  • Lydbog (Hørebøffer)
  • Behageligt tøj.
  • Pauser efter behov.

Jeg har altid været rigtig glad for bil ferier og som barn kørte vi gerne til Frankrig eller Spanien for at campere og turerne derned står lige så klart som selve feriestedet – Det har og er en del af turen/ferien.
Man er sammen med sin familie i alle de timer og man har et samvær og fællesskab i den bil, som ingen kan tage fra én. Alle de minder vi skaber på vej ned til det land vi skal være i, er mindeværdigt i mine øjne og jeg elskede det som barn og elsker det stadig den dag idag.


Pigernes pas er blevet fornyet og de er landet på adressen, så nu kan de også komme med 🙂
Et andet pas jeg har stiftet bekendskab med er, pillepaset.
Får jeg piller der skal have et pillepas eller en medicinsk attest?
Det har jeg selvfølgelig undersøgt og det gør jeg ikke. Jeg skal dog beholde pillerne i deres oprindelig pilleglas og med reseptpligtit medicin, skal klistermærket fra apoteket side på, så mit navn og navnet på indholdet er synligt.

Læs mere om reglerne og pillepas i linket → Medicin på rejsen.

MEN HVOR SKAL I HEN?

Turen går til Holland, igen!

Vi køre tidelig om morgen så vi, forhåbentlig, lander på hotelværelset ved aftensmad tid, så har jeg tid til at restituere, inden sengetid.
Ja det lyder måske mærkeligt at jeg skal hvile inden jeg skal sove. Men det er det der er bedst for min krop, elles kan jeg risikere at jeg får en mere urolig, ja måske en direkte dårlig nat, med meget uro i kroppen.

[FinalTilesGallery id=’1′]

Hotellet vi skal bo på denne gang ligger i et område der hedder LOONSCHE LAND. Det er et  fantastiske område, ja faktisk et lille landsby område med masser af hytter og legepladser. Området høre til en virkelig skøn og  eventyrlig forlystelses park, som er lige så spændende for voksne som for børn 🙂 Nemlig EFTERLING PARKEN.
Vi var der også sidst vi var i Holland og pigerne har plaget om det lige siden. Ja selv min mand og jeg ville gerne derned igen. Så glæde og begejstringen i pigernes øjne ville ingen ende tage, da vi kunne meddele dem vores sommerferie planer 🙂
Vi har 2 overnatninger på hotellet og 3 hele dage i parken.


Billeder fra 2015

[FinalTilesGallery id=’2′]


Derefter køre vi til en by der hedder Garderen  som ligger ca. 1 times kørelse fra Amsterdam. Her skal vi overnatte i en bungalow i 3 dage.
Huset (bungalowen) ligger i  BOSPARK GARDEREN som er omgivet af skove, med gå og cykelruter, svømmepool, legepladser og meget mere. Der er også en masse programmer for børn, hvor man kan komme med rundt og se de forskellige vilde dyr i parken. Vi har ikke planlagt noget i de 3 dage udover at vi gerne vil en tur til Amsterdam.
Vi tager tingende og dagene som de kommer.

Jeg glæder mig helt vildt til vi skal afsted, men som jeg nævnte i starten af indlægget er jeg også meget spændt på turen derned og ikke mindst turen hjem.
Pigerne, min mand og jeg er inforstået med at jeg skal bruge lidt ekstra tid til at komme op om morgnen, hvil i løbet af dagen og bare generalt flere pauser. Så det er derfor helt i orden at de smutter i Efterling parken og får så meget ud af det som muligt og så må jeg støde til eller gå fra som jeg har behov for. Men kan godt mærke at tanken om ikke at kunne være tilstede og være en del af det hele, gør lidt ondt. Men det er sådan det er og jeg kan ikke ændre det. Det bliver en anden måde at holde ferie på end vi har gjort hidtil, men jeg er sikker på at vi får det bedste ud af det:-)

Følg mig også på Facebook & Instagram

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.