Blog,  Livskvalitet

Elcykel

Jeg har gået med tanken om en elcykel måske var noget, men man køber ikke bare lige en elcykel. For det første fordi de er dyre og for det andet, skal jeg i min situation være sikker på at den passer til mig og min krop.
Jeg har været ude at prøve et par stykker, men en hurtig tur op og ned af vejen, er det samme som, at alle senge er dejlige at ligge sig ned i, men at de på sigt ikke passer til netop dine behov. Så jeg kan på ingen måder vurdere om de cykler jeg hurtigt prøvede er god på længere sigt. Der skal flere ture til og det skal være over en længere periode.

Jeg var ude i, på et tidspunkt, om jeg skulle leje en elcykel – det ville komme til at koste noget, men var den eneste måde jeg sikrede mig, om køb af en elcykel ville give værdi. Intentioner er der, men kan det også lade sig gøre? Og vil jeg få det gjort? Vi kender nok alle sammen det med at få en ide om at man vil købe en eller anden ting for det vil være godt til når man skal……… og 5 år efter ligger den stadig i skabet og er max blevet brugt 5 gange. Dette skal ikke ske når vi er ude i elcykel køb. Her skal jeg være 100% sikker på at jeg bruger vores penge rigtigt, at det kommer til at give værdi og bliver brugt. Alt imens jeg sidder i netværksgruppen og fortæller om mine tanker og ideer, siger en af kvinderne.“ jeg har en du må låne – så kan du få prøvet af om det er noget.

Tak for at give mig den mulighed

Så igår fik jeg hentet elcyklen og var ude at cykle ikke bare én, men hele to gange Den første tur, var hjem fra afhentningstedet og den anden tur var op i Rema efter nogle småting. Det har været fuldstændig fantastisk at kunne få pulsen op uden at belastningen har været for hård.Min plan med cyklen er netop at få mere motion ind i min hverdag. At jeg kan cykle op efter to liter mælk i stedet for at køre de 4 km der er frem og tilbage til Rema Men bilen har indtil videre været nødvendig. Min første tur i går var kun positiv og kroppen har ikke brokket sig endnu. Der er måske nogen der tænker – jamen Jane, træner du ikke også i et træningscenter, så du skal da ikke putte mere træning ind! Men jeg har måtte erkende, hvor træls og nederlagsagtigt jeg føler det, at jeg ikke har kunne styre det og at belastningen har været for stor, så måtte derfor bruge rigtig mange dage på at restituere og fik derfor ikke brugt mit kort så meget som jeg ønskede og håbede på. Men jeg har ikke opgivet og vil stadig prøve mig frem og så kan jeg kun glæde mig over at jeg til januar, hvor jeg skal på sano i 4 uger – helt klart kan få mere hjælp og viden inden for det område

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.