Blog

Det at glemme

Hukommelsesbesvær er desværre en af de ting jeg lider meget af. Det er, altid, for mig som at have sand mellem fingrene. Jeg kan ikke holde på det. 
Lange og smertefulde perioder påvirker mig også kognitivt? og er i de perioder ekstra glemsom? = husker intet?
Jeg er flere gange blevet forskrækket over hvor hurtig jeg har glemt en information, et møde, en aftale, eller fuldstændig lost over hvorfor jeg, igen, står i Brugsen?? Alt bliver skrevet i min kalender (hvis jeg husker det?)selv de mindste ting. Også de større ting som førhen ikke var et problem at huske,  bliver skrevet i, så som hvor min børn befinder sig. For har de lavet en legeaftale og vi skal hente, kan jeg have glemt hvor de er. Så alt kommer i min kalender? 
 
Der er selvfølgelig også ting som jeg kan grine af. F.eks. Kan jeg lige have stået og sagt farvel til manden der er på vej ud for at lufte hunden. Går hen i sofaen og undre mig over hvorfor min hund ikke kommer springende som hun plejer. Hvorefter jeg leder og kalder flere gange indtil det går op for mig at hun er ude at blive luftet?? Men jeg havde glemt det på 2 sek. 
 
Det ikke at kunne huske gør at jeg tit føler mig dum. Kan nogen dage blive enormt irriteret på mig selv. Tá dig nu sammen. Hvor svært kan det være. Men ved samtidig også godt, at det ikke hjælper mig med at huske.   
Jeg bliver enormt ked af det hvis folk ser på mig som om jeg er fuldstændig fra den. Eller når de siger, jamen vi skal jo…… kan du ikke huske det, det har jeg jo sagt. Det der JO, nogen mennesker pytter ind i en sætning, frustrere, irrertere og pisser mig nogen gange af. For nej! jeg kan ikke altid huske og det er bestemt ikke noget jeg gør for at genere andre. Så tænk over at folk kan, af forskellige årsager, glemme. For mit vedkommende er det en del af min sygdom og der er ikke noget jeg heller ville end at få min elefant hukommelse tilbage?
 
Hvis I får den samme historie for 4. gang og I står og tænker, det har hun sagt. Så sig det, det er helt okay??

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.