Blog

Der vil altid være noget positivt

Kan fibromyalgi og et langt sygeforløb bringe noget godt med sig?

Ja det syntes jeg bestemt godt       det kan!

Jeg kan ikke ændre på det og er derfor tvunget ud i at mærke efter hvad der er godt for mig, for netop at få det bedste ud af dagen. Er blevet bedre til at sige PYT! og lade ting ligge. Nyder mine oplevelser mere, føler mig mere tilstede. Måske en blanding af, jeg rent faktisk har mærket efter om jeg vil, mere end bare at gøre. Noget jeg ikke gjorde på samme måde inden jeg blev syg. Så det syntes jeg bestemt er positivt.

En anden ting er, at i de 2,5 år jeg er gået sygmeldt har jeg kunne skabe en rolig hverdag for mine unger, ingen stresset morgner, en mor der var der når de havde fri, hvis de havde brug for at komme hjem noget før. Muligheden for at være hjemme hvis de blev syge, uden en dårlig samvittighed over for arbejdspladsen og kollegaerne ~ For ja, det fik jeg hver gang.

En anden ting er alle de tilbud jeg har fået fra kommunen, som jeg ikke ville have haft mulighed for, hvis ikke jeg var blevet syg

Der har været sov bedre kursus. ~ Hvor jeg fik en vejrtrækningens øvelse med derfra, som jeg bruger de nætter jeg vågner og har svært ved at falde i søvn igen.

Træk vejret ind mens du tæller til 8.

Hold vejret mens du tæller til 4.

Pust langsomt ud, mens du tæller til 7.

Et mindfulness forløb som i den grad var gavnligt. Jeg kan kun anbefale det. Det var slet ikke som jeg troede! Rundkreds og røgelsespinde. Men meget mere om at fokusere på nuet og mærke efter.

En masse andre kurser, hvor jeg har lært om positiv psykologi og om hvordan tanker og følelser påvirker ens handlinger. Dette er nogle af de positive ting som jeg har fået med mig efter jeg er blevet syg.

 

Tak fordi du læste med?

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.