Blog

Der var engang………

Der var en gang…………
En gang for længe længe siden, var jeg lidt af en artist.
Jeg kunne jonglere med rigtig mange bolde, kaste dem HØJT op i luften, og mange af gangen. Tynge bolde, lette bolde, store bolde, små bolde, det var lige meget, for jeg havde mange kræfter i kroppen og jeg kunne blive ved fra morgen til aften.
Mens jeg kastede, blev jeg forstyrret af andre, der gav mig vigtige informationer, stillede spøgsmål, telefon opkald der skulle besvares og forstyrelser af flere forskellige lyde på én gang. Alt blev naturligvis besvaret med det samme, selvfølgelig mens jeg grab boldene samtidig. 
Ingen bolde bliver tabt på gulvet. Ingen bolde blev glemt. Idag kan jeg ikke længere have flere bolde i luften. Én bold af gangen er rigeligt og heller ikke særlige mange bolde på en dag. Hvis de er for tunge vil jeg ikke kunne gribe mere en den ene om dagen, for den vil være så tung at jeg bruger alle mine kræfter på en gang og skal derfor resten af dagen kun kaste meget små bolde eller måske slet ingen. Lyde, spørgsmål og andre forstyrrelser kan til tider få mig til at glemme, at jeg har kastet en bold. Nogen gange finder jeg ud af det kort tid efter, andre gange er det først, hvis bolden kommer min vej igen, jeg kommer i tanke om den. I værste tilfælde glemmer jeg alt om bolden og der kan gå dage før den bliver samlet op og kastet igen.
Mine bolde skal fordeles rigtigt hver evig eneste dag og det er det, der er den store kunst. Nemlig at finde ud af hvilket størrelse bolde passer til mig lige præcis idag.

2 Comments

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.