Blog

Den gode smerte

”Den gode smerte”

Jeg har i torsdags haft en fantastisk oplevelse. En oplevelse jeg selv har valgt og har ventet på siden november. Jeg har været til koncert med min søster❤️
Hvert år i julegave og fødselsdagsgave giver vi hinanden oplevelser og i år blev det koncert i Royal Arena.
Jeg ved, det er en dag som kommer til at koste, for der er så mange ting på en dag, som hver især koster kræfter. Køreturen derover som er på ca. 3 timer er en af de ting der koster kræfter, men jeg har den mest fantastiske søster så vi kørte tidligere, så der var plads til pauser og så skiftede vi til at køre, så jeg ikke skulle bruge kræfter på at være koncentreret i trafikken. Så kunne jeg slappe af og samle energi, til resten af turen. Da vi kommer derover parkere vi i Fields og vil bruge tiden på at spise, men Fields er stor og er fyldt med mange mennesker og meget støj fra de forskellige butikker der spiller forskellige musik på en og samme gang. Mange mennesker der går på samme tid og deres snakken og grin. Som skrevet før er mit filter væk og lyde fra højre og venstre går lige ind i mit system??
Endelig er tiden kommet og vi bevæger os over mod Royal Arena, sammen med de flere tusinde andre der skal derover. Godt 3 timer er vi til koncert. Men det er 3 timer hvor jeg er Jane.
Jane der gør det hun kan lide at gøre. Jeg er mig og jeg elsker koncerter. Nu mere end før, for jeg nyder hvert et øjeblik, sætter pris på at jeg gør det og kan og er der.
DEN fedeste oplevelse?

Så går turen hjem til Århus igen.
Er helt høj af den gode oplevelse at den overskygger smerter, træthed og hovedpinen.

I dag er det tirsdag og jeg er stadig plaget efter turen.
Har i weekenden været så lydfølsom at nærmest lyden af min egen vejrtrækning var nok til at jeg ikke kunne holde ud at høre på det. I går kunne jeg ingenting, sov efter ungerne var taget i skole og vågnede først kl. 12.30. Havde kvalme, rystede over hele kroppen, drønende hovedpine, ingen appetit eller kræfter i kroppen. Kunne ikke huske fra min næse til min mund, har haft svært ved at sætte en ordentlig sætning sammen, har stoppet midt i en sætning, da jeg ikke kan huske hvad jeg har snakket om og hvor jeg kom til. Har gået og ledt efter noget og når jeg så er blev spurgt hvad jeg leder efter, ved jeg det ikke. Flere smerter, mere uro i kroppen og især benene. Og en hud der brænder/ prikker/ stikker.
Men dette gør ikke noget, for jeg har selv valgt det og det er kommet af, at jeg har haft en fantastisk oplevelse. Jeg har gjort noget jeg elsker, nemlig at gå til koncerter med min søster.
Det at have fået fibromyalgi hæmmer mig i mange ting i hverdagen, men nogen gange skal der være plads til at gøre det jeg holder af og så må jeg tage konsekvensen bagefter. For det er den gode smerte. Jeg kan ligge og smile og tænke tilbage på en god oplevelse og det er det hele værd.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.