Blog

Besøg af ergoterapeuten

Så er det andet hjælpemiddel i hus!
Er rimelig sikker på at mig og Hr. Tang nok skal få et godt makkerskab

Jeg ved faktisk ikke helt om jeg skal græde eller grine over mødet i dag med ergoterapeuten. Ikke et ondt ord om hende for hun er en sød, dygtig, grundig og meget erfaren ergoterapeut. Jeg ved dette da jeg i min første praktik var i den Sundhedsenhed, jeg idag er underlagt, netop til dette formål.

Hver gang jeg kom med et hjælpemiddel jeg mener ville aflaste mig i det daglige, fik jeg svarende
~ Det kan du ikke få.
~ Det er egen betaling!
~ Det kan ikke bevilges længere.

Jeg kan idag ikke få bevilget en robotstøvsuger, det er fjernet. Der skal spares.

Vi søger – Men jeg skal ikke sætte næsen op efter det – hjælp til rengøring. Men som hun sagde, de vurdere at du har en sund og rask mand, så han kan klare det.
Vi søger også en arbejdsstol til køkkenet – Men igen ikke en jeg skulle sætte næsen op efter.

Så i bund og grund har jeg indtil vider, fået en gribetang med magnet.

Lige nu sider jeg i sofaen og føler lidt jeg har fået en mavepuster.
Ville ønske at det at få konstateret fibromyalgi eller en anden form for kronisk smertesygdom gjorde at man kunne komme på et forløb udover Frederiksberg hospital, hvor de lavede en samlet vurdering af ens kræfter, evner, udholdenhed m.m og udfra det fik de hjælpemidler der passer og aflaster en mest muligt om du er gift eller ej.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.