Balanche mellem arbejde og hverdag
Blog

Balance mellem arbejde og hverdag

Jeg har haft svært ved at nedtrappe mine gøremål og troet at jeg kunne gøre det samme som inden jeg startede i praktik.
Men det kan jeg af gode grunde ikke.
Jeg har kun de 12 skeer om dagen og nu bliver de 6 af dem brugt på arbejde. Så jeg har skulle prioritere yderlige i mine gøremål og det har været sværere, end jeg lige først havde antaget det ville være.

Hvis du ikke er med på hvad skeer er så kan du læse om det i indlægget her ? Ske teorien

Det er en ny balance i min hverdag jeg har skulle lære. En ny balance som tager tid at finde. En ny balance som jeg denne gang syntes har været og stadig er hård.
Jeg havde fundet rytmen i min hverdag. Nu skal den rytme justeres og det gør at jeg ikke længere har plads til de samme ting som førhen. Eller i hvert fald ikke i samme omfang

Jeg har flere gange taget mig selv i at tage ud og ordne småting eller handle efter arbejde, fordi jeg har haft svært ved at mærke min krops grænser. Min glæde over at arbejde er så overvældende at jeg bliver helt høj og forveksler det med ekstra energi. Så jeg har fyldt mine weekender og dage ud som jeg førhen har gjort. Men med det resultat at jeg overforbruger og går i minus. Det minus skal betales tilbage og det har skabt frustrationer, vrede og sorg over igen at blive mindet om at jeg ikke kan det samme som jeg kunne engang.

Det er bestemt ikke nemt, med disse blandede følelser der popper op og jeg har brugt den første måned på at navigere rundt i dem.
Det hele skal nok falde i hak og jeg vil atter finde balance og rytmen i hverdagen igen.
Men jeg skal give det tid og plads.

Jeg har derfor været meget stille, herinde. For jeg har ikke haft den samme mængde overskud til at sætte mig ned og skrive et indlæg.
Jeg har haft rigtig mange ideer til hvad jeg vil skrive. Men lige så snart jeg er gået igang, har min hjerne krøllet sig sammen og har ikke været særlig effektiv

Hvis I vil følge en lille smugle mere med i min hverdag er jeg på Instagram. Der ligger jeg mere hverdags ting op. Direkte link lige her ⇒ Istagram

FØLG MIG OGSÅ PÅ.

FACEBOOK & INSTAGRAM

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.