Blog,  Livskvalitet,  Praktik

Jeg er startet i praktik

Jeg er startet i praktik. Det er virkelig en fantastik følelse.

Som nogen måske kan huske skulle jeg starte hos anden aktør. Vil du læse hvad det går ud på kan du gøre det her: Ny aktør-Nye muligheder.

Det er gået pænt stærkt, efter jeg startede hos min nye aktør.
Jeg havde to møder alene med min konsulent. 1. møde snakkede vi mere om hvad jeg havde lyst til, mine udfordringer og hvor jeg allerhelst ville arbejde. Han gav mig en opgave om at finde 3 steder, jeg ville søge og skrive dem ned i rækkefølge. Dette var ikke svært, jeg viste udemærket godt hvor jeg ville hen. Jeg havde også søgt der engang på egen hånd, uden held.

På møde 2. møde aftalte vi at han ville tage kontakt til det første sted og sørme om der ikke var bid – de ville rigtig gerne have mig til en samtale. Yes!!

Den 10/10 var jeg til samtale og jeg skulle starte den 24/10 kl 8.30-11.00

Jeg er startet i praktik på et plejehjem.
Jeg er landet i mit gamle fag. I et fag hvor jeg har været vandt til at have bestemte roller. Et fag hvor jeg er vandt til at der skal være fart over feltet. Et fag hvor det mest naturlige for mig er at hjælpe når der er brug for det.  Et fag jeg har været i siden 2001. Et fag jeg kender.

Jeg har været med rundt som føl de første to dage, for at få en fornemmelse af kollegaerne, dagens rytmen og ikke mindst møde beboerne.
Jeg har haft mange overvejelser om hvordan det ville gå, at placere mig selv i samme arbejdsmiljø, men med helt nye vilkår. Ville jeg falde tilbage i samme roller, mønstre og ville jeg kunne forenes med de nye roller jeg får mig?

Jeg har virkelig måtte sætte mig på mine hænder, for ikke at springe ind og hjælpe, steder hvor jeg ikke længere skal hjælpe. Samtidig skal jeg til at tænke helt anderledes end jeg plejer og det er faktisk rigtig spændende. Spændende at få lov til at arbejde og være sammen med de ældre på en helt anden måde.

Jeg kan mærke hvor meget jeg har savnet at arbejde. Hvor meget det rent faktisk betyder for mig at have dét at skulle stå op til. Det sociale man har sammen med sine kollegaer. Normaliteten i at arbejde, komme ud og få en masse nye indput i hverdagen. Jeg nyder det fuldt ud. Jeg syntes det er mega fedt. Jeg er mega fan af mit praktiksted.

Men hold nu op jeg er træt!

For alle mennesker der starter med at arbejde efter næsten 4 år væk fra arbejdsmarked, vil blive ekstra trætte efter en arbejdsdag. Deres kroppe skal vænne sig til at være i gang igen og det samme skal min. Jeg er der 5 timer om ugen. 2,5 tirsdag og torsdag. De 5 timer er det samme som 37 timer for en person der ikke lever med kroniske smerter. Ja faktisk så tænker jeg at det er mere endnu, da jeg stort set ikke laver andet den dag end at være i praktik.

Jeg er træt, når jeg køre hjem, men samtigdig også hel høj over at være igang igen. Disse to tilstande gør at jeg ikke kan hvile ordenligt, når jeg kommer hjem. Som derfor gør, til trods for overraskende gode nætter, at jeg er det mere træt for tiden. Men jeg er sikker på at det er én af start reaktionerne og jeg er derfor også 100% sikker på at min krop, nok skal finde en fin balanche i det, senere.

Jeg er glad for at jeg lyttede til min mave fornemmelse og startede stille ud. Nu kan jeg istedet glæde mig over at jeg rent faktisk kan gå lidt op i tid om en uge eller to. Når det sker kommer jeg op på en 8-9 timer fordelt på 3 dage.

Følg mig på
Facebook & Instagram

Tilmeld dig nyhedsbrevet
Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag. Så er du sikker på at få en mail, hvergang der er nyt på bloggen
Der vil kun komme mail, når der er et nyt på bloggen. Din email adresse vil ikke blive vist til andre.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *