Hvordan kommer fibromyalgi til udtryk
Blog,  Fælleskab,  Fibromyalgi

Hvordan kommer fibromyalgi til udtryk i smerter?

𝐇𝐯𝐨𝐫𝐝𝐚𝐧 𝐤𝐨𝐦𝐦𝐞𝐫 𝐝𝐢𝐧 𝐟𝐢𝐛𝐫𝐨𝐦𝐲𝐚𝐥𝐠𝐢 𝐭𝐢𝐥 𝐮𝐝𝐭𝐫𝐲𝐤 i smerter? 

Jeg har på det sidste fået rigtige mange beskeder fra personer der spørger; Hvordan min fibromyalgi kommer til udtryk i symptomer og smerter. 

Da det kan være meget individuelt hvor du har har smerter og i hvor høj en grad dine smerter er, så tænkte, jeg at jeg også rigtig gerne vil høre dig.
𝐇𝐯𝐨𝐫𝐝𝐚𝐧 𝐤𝐨𝐦𝐦𝐞𝐫 𝐃𝐈𝐍 𝐟𝐢𝐛𝐫𝐨𝐦𝐲𝐚𝐥𝐠𝐢 𝐭𝐢𝐥 𝐮𝐝𝐭𝐫𝐲𝐤?
Så tænker jeg nemlig at samle det hele i et blogindlæg senere. Helt anonymt, selvfølgelig.

𝐌𝐢𝐧𝐞 𝐬𝐦𝐞𝐫𝐭𝐞𝐫. 

Er i forskellige former.
Jeg har nervesmerter i/ved rygsøjlen og ved skulderbladene. Det er brændende, prikken, strålende, strammende og sviende smerter.

Så har jeg vævs smerter på mine yderlår, arme, skulder, kraveben og op af nakken. Der skal ikke et særligt stort tryk til, før at det gør ondt. Føles lidt ligesom hvis du trykker ind på et blåt mærke.

Så har jeg en murren trykkende smerte som også nogen gange kan stråle ud i kroppen. De smerter har jeg i kæbe og skulder.

Derud over har jeg hvad jeg bedst kan beskrive som stive led og sener, så når jeg har siddet for længe kan det være med til at spænde op. Senerne bliver stive og smerteplaget, når jeg vil gå igen. Dette aftager dog efter jeg er kommet i bevægelse igen.

Udover smerterne har jeg hurtig udtrætning af musklerne, så de føles som har jeg løftet sten hele dagen ude i haven, følelsen kan hos mig dog komme efter 3 min. føntørring.

Mine smerter kan variere i styrke og i nogle perioder kan et nyt sted på kroppen blive smerteplaget for så at gå i sig selv igen.

Ønsker du at dele dine smerter med mig og andre er du mere end velkommen til at smide en kommentar til indlægget.
Hvis ikke du ønsker at dit svar skal være synligt, men du stadg gerne vil dele. Kan du sende mig en mail på Jane@livetmedfibromyalgi.dk eller i en privat besked på Facebook eller Instagram


Fibromyalgi
Følg mig også på
Facebook & Instagram


Tilmeld dig nyhedsbrevet
Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag. Så er du sikker på at få en mail, hvergang der er nyt på bloggen
Der vil kun komme mail, når der er et nyt på bloggen. Din email adresse vil ikke blive vist til andre.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *